The Soap Store

Lazacfehérje kihagyhatatlan kedvezménnyel

  • 87%-os fehérjetartalom extrém gyors felszívódással.
  • Könnyen emészthető. Felejtsd el a fehérje okozta rossz közérzetet!
  • Tejmentes, így paleo étrendbe is beillesztheted.
  • Kizárólag steviával édesítve. Ketogén diétához tökéletes.
The Soap Store
The Soap Store
The Soap Store
The Soap Store

Kattints most, hogy ne maradj le a 40% kedvezményről, mely a fizetési felületen automatikusan kerül levonásra!

Olimpikonok és a profi sportolók mondták

The Soap Store

Kóger Dániel

Jégkorong

"Több évnyi fogyasztás után érzékeny lett a gyomrom a tejsavó fehérjére. A lazacfehérjét viszont gond nélkül ihatom, mert nem tartalmaz tejet, így sokat segít, hogy a térdsérülésemből felépülve új erővel kezdhessem a következő hoki szezont."

The Soap Store

Sebestyén Dalma

Úszás

"Imádom, hogy az Amata Power lazacfehérje új színt hozott a felkészülésembe! Edzés után mindig nehezemre esett magamba erőltetni a szokásos fehérjéket, de ezt olyan könnyű meginnom, mint egy pohár vizet és még finom is."

The Soap Store

Keller Ákos

Kosárlabda

"Profi kosarasként nem mindegy, hogy milyen kiegészítőket fogyasztok, hogy legyen erőm a palánk alatt harcolni. Örülök, hogy az Amata olyan - gyakorlatilag szénhidrátmentes - proteinnel jelent meg, amit még extra kritikusként is szívesen iszok."

The Soap Store

Mi teszi a lazacfehérjét verhetetlenné?

A többi fehérjeporhoz képest a lazac protein rendelkezik a leggyorsabb nitrogén felszívódással. A hidrolizáltságának köszönhetően alacsony molekulatömegű, „előemésztett” peptideket, tripeptideket és oligopeptideket tartalmaz, így az edzések után rekordidő alatt tölti vissza az izmaidat, hogy segítse a fejlődésed és gyorsítsa a regenerációdat.

A rendkívüli felszívódás mellett az emészthetősége is kiemelkedő. A szervezet több, mint 98%-ban fel tudja használni. Ez tovább fokozza a regeneráció hatékonyságát, így nem csak az edzések, hanem a sérülések vagy műtétek utáni felépülésben is kulcsfontosságú szerepet tölt be a lazacfehérje.

Tökéletesen oldódik a vízben. Ráadásul a sűrű shakekkel ellentétben az Amata Power olyan, mint egy könnyed üdítő. Se edzés előtt, se edzés után nem fog eltelíteni vagy felpuffasztani.

Egyik doboz sem tartalmaz tejterméket, szóját, mogyoróféléket és glutént sem.


Friss norvég lazacból készül

A leggyorsabb felszívódással épül be

Miközben könnyed a gyomornak

Customer reviews

"For years I would drink whey protein after doing sports, which usually made me feel full and bloated for hours. Now, salmon protein is so light that it feels like drinking a glass of water."

Gergő Elekes

"I was slightly worried I wouldn’t like it, but all flavours are surprisingly good! I could never drink milk-based supplements because of my paleo diet, and plant-based has never really worked that well. I’m glad I found Amata!"

Martin Takács

"I’m a perfectionist when it comes to supplements. My coach was the first one who recommended Amata salmon protein and I’m glad I gave it a shot. It’s less like a creamy milkshake than whey protein, which I really don’t mind. Results are what matter."

Gréta Szente

Gergő Elekes

Martin Takács

Gréta Szente

Ha Amata, akkor

Kiváló norvég
minőség

Az egészség
az első

Nulla hozzáadott cukor,
csak stevia